Kwaliteit

De markt vraagt om harde kwaliteitsgaranties. Wij kunnen deze aan u bieden. Onze certificeringen (met name de lascertificeringen Din 2303, ISO 3834, EN15085 en EN1090) die wij als een van de weinigen in Nederland hebben weten te verwerven, zijn daar het aantoonbare bewijs van. Ook aan de eisen genoemd in de Amerikaanse lasnorm ASME kunnen wij voldoen. Elders op de site kunt u meer lezen (en downloaden) over alle afzonderlijke certificeringen. Eventuele verdere vragen worden bij Kuyer Metaal in behandeling genomen door Hans Kirpestein, technisch directeur. Hij geeft ook leiding aan de afdeling Quality.

Alle normen worden vanaf de calculatie in ons ERP systeem ingebracht waardoor alle afdelingen de informatie ontvangen die nodig is voor een foutloze levering. Onze kwaliteitsmanager die de beschikking heeft over een meetkamer met gecertificeerde meetapparatuur begeleid deze processen, en verzorgt regelmatig interne audits op project en procedure niveau. Ook werken wij alleen met door ons geauditeerde en goedgekeurde leveranciers.

Deze aanpak heeft o.a. geleid dat ons bedrijf een extern afkeur percentage heeft van 1.4%. Als uw bedrijf een hoger percentage zou scoren, dan zal er een verhoogd controle regime in werking treden, totdat de oorzaken van de afkeur zijn opgelost.

Ook onze medewerkers worden regelmatig getraind om hun vaardigheden op peil te houden (verhogen). Iedere medewerker is de lasserij is (en word regelmatig) gecertificeerd. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij willen onze medewerkers vanaf de start een goed besef van de wens van de klant/ markt meegeven.

Graag nodigen wij u uit om gezamenlijk met Purchase en Quality een audit bij Kuyer Metaal af te nemen om u een beeld te geven over ons kwaliteitssysteem, en de mogelijkheden van een toekomstige samenwerking.


Bedankt