DIN 2303 Q2 BK2

Kuyer Metaal heeft op basis van een nauwkeurig uitgezette strategie geïnvesteerd in de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers met als doel om de kwaliteit en het vakmanschap op een hoger niveau te brengen.

Na het behalen van de basis lasnorm ISO 3834-2 in 2008 is doorgegaan met het optimaliseren van de las procedures en sinds 2010 is de DIN 2303 Q2 BK2 hieraan toegevoegd voor diverse materiaalgroepen en lasprocessen binnen staal, RVS en aluminium.

De DIN 2303 is een Duitse defensie-lasnorm, direct resulteerde het behalen van dit certificaat in opdrachten binnen de defensie industrie in binnen- en buitenland. De toevoegingen Q2 BK2 geven de werkgebieden weer waarbinnen Kuyer Metaal deze laswerkzaamheden kan toepassen.

Voor diverse internationale opdrachtgevers worden defensie-modules geproduceerd volgens deze norm. Deze componenten worden binnen Kuyer Metaal volledig geproduceerd en geassembleerd.

In Europa is er slechts een selecte groep bedrijven welke dit certificaat mogen voeren en binnen Nederland is dit slechts een handvol bedrijven. Een DIN 2303 gecertificeerd bedrijf staat onder streng toezicht van een geaccrediteerde onafhankelijke toezichthouder, in het geval van Kuyer Metaal is dit SLV-Berlin.


Download hier het Certificaat DIN 2303 Q2 BK2

Vraag een offerte aan

Bedankt