Over ons

Kuyer Metaal B.V.is opgericht in 1971. Wij zijn sinds de start gevestigd op 1 locatie in Nijkerk.

Ons bedrijf heeft 65 Fte’s, heeft een vloeroppervlakte van ca.8000m2 en een omzet van ca.8.000.000 euro. (waarvan 10% Aluminium, 30% Roestvaststalen en 60% Zwart stalen productie. Onze omzet komt uit Nederland (70%), Duitsland (20%) en België (10%)

Onze missie is u een logistieke oplossing te bieden die bij uw bedrijf past. Dat kan een eenvoudig onderdeel zijn of een compleet traject van engineering tot en met assemblage. Wij kunnen u alle stappen in dit proces aanbieden. Elders op de site word elk onderdeel in dit proces beschreven.

Bekijk hier onze capaciteitslijst.

De basis van ons bedrijf is het op klantspecificatie leveren van parts en machines in afmetingen van 10 tot 6000 mm en in seriegroottes vanaf 1 tot enkele honderden/ duizenden. Voor 80% van deze diensten bezitten wij de outillage en is alles onder 1 dak ondergebracht. De overige 20% (spuiten, handelsdelen, etc.) worden door ons geregisseerd. Kuyer Metaal is ook hier verantwoordelijk voor kwaliteit en levertijd. Wij kunnen voor u ook delen kopen in China waar wij een samenwerking hebben met enkele leveranciers. Ook verkopen wij een eigen product onder label TRABO. Dit zijn plaatwerk producten welke hun afzet hebben binnen de vrachtwagen industrie in België, Nederland en Duitsland. Op de site www.trabo.nl kunt u hier meer over lezen.

Als USP’s kunnen wij noemen de schaalgrootte in combinatie met het brede dienstenpakket. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in kwaliteit. Maandelijks meten wij leverbetrouwbaarheid (94%) en afkeur (1.3%). Wij hebben vele lascertificeringen in bezit, waarmee wij de toenemende vraag naar kwaliteit en de borging en registratie hiervan, aan u kunnen bieden. Elders op de site kunt u hier meer over lezen.

Wij bedanken u voor interesse in ons bedrijf, en wij kijken uit naar een langjarige samenwerking.

Download organogram

Bedankt