De gebundelde kracht van Kuyer en ITEC

ITEC is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en bouw van speciaal-machines. Samen met Kuyer Metaalwerken zijn voor het bedrijf Nijland een tweetal geautomatiseerde uitsorteerlijnen ontwikkeld.

Deze sorteerlijnen bestonden onder meer uit een geautomatiseerd orderpick- en labelsysteem met kratafhandeling en kratstapeling voor verpakte kip- en kalkoenproducten. ITEC tekende voor het ontwerp, Kuyer voor de uitvoering in RVS.

De machines werden in Nijkerk geassembleerd en getest alvorens ze naar hun eindbestemming werden getransporteerd. De assemblage is onder regie van ITEC uitgevoerd en door monteurs van Kuyer. Kuyer leverde verder alle voorzieningen, zoals een speciale ruime en schone montagehal, inclusief perslucht, krachtstroom en hefwerktuigen.

Daarnaast heeft Kuyer tijdens het project drie kantoorruimten verhuurd aan ITEC, waardoor men bovenop het project kon blijven zitten. Kuyer heeft zich in dit project een veelzijdige partner getoond, waarmee het bedrijf onderstreepte dat het een ideale partner is ook voor complexe samenwerkingsvormen.

Bedankt