Wat wij doen

Machinebouw / Assemblage

Om uw bedrijf verder te ondersteunen bij het sourcing proces, hebben wij naast de productietechnieken omschreven elders in de site ook de mogelijkheid om (toegeleverde) parts en (inkoop)delen samen te bouwen tot een (sub)assemblage of machine.

Constructiewerk / Laswerk

Met onze 30 lassers kunnen wij u een grote lascapaciteit bieden. Wij lassen producten uit Staal, Roestvast Staal (RVS 304 en RVS316) en Aluminium. Afhankelijk van uw wensen m.b.t. sterke en esthetica kunnen wij u verschillende lasprocessen aanbieden. Wij lassen plaat- ( tot en met 15 mm dikte), buis-/ koker-, staf-, en stripmaterialen.

Lasersnijden

Wij snijden producten uit Staal, Roestvast Staal en Aluminium producten tot 3000 mm lang, en in diktes van 1 tot 20 mm. Er zijn mogelijkheden om met stikstof (geen oxidatie op de snijranden) of zuurstof te snijden. Ook zijn er mogelijkheden dat klanten hun eigen speciale plaat zelf toeleveren.

Plaatwerk

Wij produceren 2D en 3D plaatwerkproducten uit Staal, Roestvast Staal en Aluminium. Onze snijmachines, kantbanken en walsen zijn geschikt voor het vervaardigen van producten tot 3000 mm, in diktes van 1 tot 20 mm. We hebben aanvullende mogelijkheden voor alle denkbare oppervlaktebehandelingen.

Verspaning

In onze verspanings afdeling kunnen wij 2 productstromen onderscheiden. Enerzijds is dat het draaien, frezen en slijpen van producten uit Staal, Roestvast Staal en Aluminium, welke als eindproduct aan u geleverd kunnen worden.

Regie inkoop (ook in lage lonen landen)

Kuyer Metaal staat bekend om korte levertijden, een hoge kwaliteit en een prijsstelling die daarmee gelijke voet houdt. Daarnaast proberen wij ook in onze dienstverlening van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten.

Bedankt