Lasersnijden

Wij snijden producten uit Staal, Roestvast Staal en Aluminium producten tot 3000 mm lang, en in diktes van 1 tot 20 mm. Er zijn mogelijkheden om met stikstof (geen oxidatie op de snijranden) of zuurstof te snijden. Ook zijn er mogelijkheden dat klanten hun eigen speciale plaat zelf toeleveren.

Standaard worden de scherpe kanten van de platen in 2D vorm door een automatische afbraammachine verwijderd. De toleranties op ons snijwerk zijn plus of minus 0.1 mm. Op verzoek kunnen wij uw producten leveren met de gewenste materiaal certificaten. Wij kunnen/ mogen ook de materialen overstempelen zodat u een bewijs heeft van de echtheid van het werkstof nummer van het materiaal. (zie hiervoor ook onze pagina’s over kwaliteit)

Onze machine werkt 24 uren per dag. Snijwerk wat gedurende de nacht kan worden uitgevoerd kan tegen een sterk gereduceerd tarief worden gecalculeerd. Wij kunnen u een offerte aanbieden binnen 1 dag na aanvraag (mits u een dxf bestand aan ons toelevert)

De levertijden variëren tussen enkele dagen voor lasersnijwerk en anderhalve week voor laser/zetwerk. Onze series groottes zijn vanaf 1 tot 1000. (kleine en middelgrote series) Wij kunnen uw aanvragen inlezen, archiveren en bewerken in ons 3D Cad systeem Solid Edge, en nesten in het automatische nestprogramma van onze Trumpf machine.

Ook de levering van autogeen, plasma snijwerk en waterstraalwerk behoort tot ons dienstenpakket.

Vraag een offerte aan

Bedankt