Regie inkoop (ook in lage lonen landen)

Zoals in onze missie omschreven willen wij u een complete oplossing voor uw probleem bieden. Dit verzorgen wij voor 80% met behulp van onze productiemiddelen, waar u elders op de site over kunt lezen. Er zijn ook diensten en producten in uw aanvraag, die wij zelf niet kunnen of willen produceren. Onze organisatie is echter in staat om deze zaken ook toe te voegen aan ons dienstenpakket. U kunt daardoor bij ons “one stop shop” uw inkoop onderbrengen. Kuyer Metaal is en blijft ook verantwoordelijk voor de producten van derden.

De zaken die hiervoor in aanmerking komen zijn o.a. Spuiten, Verzinken, Parelen, Handelsdelen, Draadvonken, 3D laserwerk, Lang zetwerk, Beitsen, Zeefdrukwerk, Kabels, ponsnibbel werk, Diepdrukwerk en Forceerwerk. Wij hebben structurele afspraken met de leveranciers van deze diensten.

In ons warehouse kunnen wij op basis van afroepcontracten uw producten op voorraad houden, zodat wij uw productie naar behoefte kunnen voeden met onderdelen.

Om uw bedrijf nog verder te ondersteunen bij het sourcing proces, hebben wij naast de productietechnieken omschreven elders in de site ook de mogelijkheid om parts en diensten onder onze regie en verantwoordelijkheid in China te outsourcen. De eerste series worden op onze locatie in Nijkerk geproduceerd. Als dit traject naar tevredenheid is verlopen kunnen wij voor u de parts uitbesteden in China. De inkoopprijs zal voor u belangrijk lager zijn dan productie in Europa. Kuyer Metaal blijft verantwoordelijk voor levertijd (levergarantie )en kwaliteit.

De kwaliteit van de geleverde goederen bewaken wij door ingangscontrole en materiaal certificaten. Wij zijn ook bevoegd om materiaal over te stempelen, zodat uw organisatie de herkomst van het materiaal kan traceren.

Vraag een offerte aan

Bedankt