In onze verspanings afdeling kunnen wij 2 productstromen onderscheiden. Enerzijds is dat het draaien, frezen en slijpen van producten uit Staal, Roestvast Staal en Aluminium, welke als eindproduct aan u geleverd kunnen worden. Vaak worden ook lasconstructies, waar u elders op de website informatie over kunt vinden, nabewerkt, of voorzien van passingen, om te kunnen voldoen aan de door u gevraagde toleranties. Het is ook mogelijk materiaal te bewerken wat door u is toegeleverd.

De toleranties op ons draai- en freeswerk zijn hoog. Deze toleranties worden gecontroleerd, en vastgelegd door onze kwaliteitsafdeling. In een geklimatiseerde meetkamer beschikken wij over de benodigde meetapparatuur om u te kunnen aantonen dat de producten voldoen aan de gevraagde specificatie (Op verzoek kunnen wij de leveren inclusief een meetrapport) Alle machines worden 1x per jaar gekalibreerd door officieel daartoe bevoegde instanties.

Wij kunnen/ mogen ook de materialen overstempelen zodat u een bewijs heeft van de echtheid van het werkstof nummer van het materiaal. (zie hiervoor ook onze pagina’s over kwaliteit)

Onze producten vinden hun bestemming in o.a. de hierna te noemen markten: Defensie, Off Shore, Food, en de speciale machinebouw.

De capaciteiten van onze (CNC) verspanings machines kunt u elders op de site bekijken, het bewerken van producten vanaf 1 stuks en meer in afmetingen van 10 tot 4000 mm (m.b.v. onze bed frees machines) behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen uw aanvragen digitaal inlezen, archiveren en bewerken in ons 3D Cad systeem Tensor.

Het voordeel van een verspanende afdeling samen met de lasafdeling onder één dak, is dat wij kosten efficiënter zijn door minder logistiek, en sneller kunnen leveren.

Vraag een offerte aan

Bedankt