Constructiewerk / Laswerk

Met onze 30 lassers kunnen wij u een grote lascapaciteit bieden. Wij lassen producten uit Staal, Roestvast Staal (RVS 304 en RVS316) en Aluminium. Afhankelijk van uw wensen m.b.t. sterke en esthetica kunnen wij u verschillende lasprocessen aanbieden. (TIG, MIG en Pulserend). Wij lassen plaat- ( tot en met 15 mm dikte), buis-/ koker-, staf-, en stripmaterialen.

Voor producten met een lange las tijd of een moeilijke vorm hebben wij de beschikking over een lasrobot installatie. Deze is uitgevoerd met 3 cellen waardoor er geen steltijden en manuren hoeven te worden berekend. Bij relatief kleine serie groottes is het al prijstechnisch interessant om te kiezen voor onze robot. Elders op onze site kunt u een film vinden van onze installatie.

Alle lassers zijn gecertificeerd, en een van onze collega’s is opgeleid tot middelbaar lastechnicus. Wij kunnen derhalve op een hoog kwalitatief niveau ons werk aan u leveren. Naast ISO9001 zijn wij ook in bezit van lasnormen die geëist worden binnen Defensie (ISO3834 en Din2303) en Rail (ISO3834 en EN15085). Ook zijn wij in bezit van de EN1090 welke sinds het voorjaar van 2015 verplicht is gesteld voor las constructies. Verder informatie over deze normen kunt u lezen op onze pagina’s over kwaliteit.

Onze producten vinden hun bestemming in o.a. de hierna te noemen markten: Bouw, Automotive, Rail & infra, Defensie, Off Shore, Food, en de speciale machinebouw.

De levertijden variëren tussen 1 en 4 weken voor producten waar ook las- en spuitwerk word gevraagd. Onze series groottes zijn vanaf 1 tot 1000. (kleine en middelgrote series. Roestvast staal, Aluminium en Messing worden in separate afdelingen gelast, gescheiden van het zwartstalen laswerk.

Vraag een offerte aan

Bedankt