Wilt u materiaal nauwkeurig laten lassen? Dan kunt u terecht bij Kuyer Metaal. In onze moderne fabriek met geavanceerde lasrobots kunnen wij eenvoudig uw product puntlassen.

Puntlassen als techniek

Puntlassen is een lasproces dat zonder toevoeging van materiaal dunne platen aan elkaar kan lassen. Bij ons is het mogelijk om diverse materialen te laten puntlassen. Denk hierbij aan aluminium of roesvast staal. Een groot voordeel van puntlassen is dat er een hoge verwerkingssnelheid mogelijk is. Dit werkt voor de productie kostenbesparend en wij kunnen zorgen voor een snelle levering.

Meer technieken zijn mogelijk

Naast dat wij specialist zijn op het gebied van laswerk, kunnen wij ook op andere gebieden wat voor u betekenen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor lasersnijwerk, watersnijwerk, verspaning, constructiewerk en machinebouw. U vindt onze producten onder meer in de automotive, rail & infra, foodsector en de speciaalmachinebouw.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over puntlassen of over één van onze andere bewerkingen? Neem dan contact met ons op via de telefoon 033 246 10 00 of via hetcontactformulier. Ons deskundig personeel staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag een offerte aan