Kuyer Metaal in meer dan 35 jaar ervaring in metaalbewerking een grote hoeveelheid kennis opgebouwd omtrent robotlassen. De CNC gestuurde laserrobots maken de productie snel en efficiënt.

Kuyer Metaal is specialist in metaalbewerking. In ons activiteitenprogramma vindt u onder andere machinebouw, plaatwerk, staalconstructie en verspaning van alle metalen. De bewerkingsmethoden die wij toepassen vragen flexibiliteit in afwerking en behandeling. Het robotlassen biedt ons precies de mogelijkheden die wij daarvoor nodig hebben.

Kijk rustig eens rond op onze site om meer te weten te komen over de activiteiten van Kuyer Metaal en het gebruik van robotlassen. Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen!

Toepassing van robotlassen

Kuyer Metaal produceert halffabricaat voor eigen productie en voor productie van derden. Ook voor de toelevering van materialen zetten wij vrijwel altijd het robotlassen in. Het gebruik van CNC lassen en lasersnijden versnelt het proces en maakt verschillende kwaliteiten mogelijk, zoals afwerking en vormvrijheid. Kwaliteiten die met louter vakmanschap vaak veel tijd in beslag zouden nemen.

Robotlassen is ook voor uw productie mogelijk. In onze fabriek in Nijkerk kunnen materialen voor uw proces worden bewerkt op de gewenste manier. De toelevering gebeurt volledig op uw specificaties.

Kwaliteit in robotlassen

Kuyer Metaal werkt aan de hand van een strikt kwaliteitsbeleid, wat aandacht geeft aan veiligheid, duurzaamheid, klantgerichtheid en kwaliteit. Hierin worden wij ondersteunt door onze branchecertificeringen ISO 9001 en ISO 3834-2, certificeringen die onze belangrijkste kwaliteiten waarborgen. Mocht uw branche verplicht zijn tot bepaalde richtlijnen, dan is Kuyer Metaal in staat om het proces hiernaar in te richten.

Kuyer Metaal inzetten voor robotlassen? Doe hier online een offerteaanvraag of vul voor persoonlijk contact het reactieformulier in. U kunt ook direct bellen met 033 246 10 00.

Vraag een offerte aan