Kuyer Metaal is met ruim 35 jaar ervaring in metaalbewerking een allround specialist in lassen. Wij bewerken diverse metalen, waaronder RVS.

RVS lassen is één van de diensten die Kuyer Metaal voor uw productie kan toepassen. Wij beschikken over een geoutilleerde fabriek waar lasrobots het proces versnellen en een constante kwaliteit kunnen waarborgen.

Meer weten over ons brede programma? Kijk dan bij activiteiten. Voor vragen omtrent RVS lassen voor uw productie kunt u gerust contact met ons opnemen!

Méér dan RVS lassen..

Kuyer Metaal is een gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf. Machinebouw, constructiewerk en plaatwerk zijn enkele voorbeelden van processen waarbij RVS lassen van toepassing is. Wij produceren voor eigen productie, productie van derden en voor de toelevering van materiaal en halffabricaat.

Kuyer Metaal is bekend om een hoge mate van betrokkenheid. Alle opdrachten worden uitgevoerd op klantspecificaties waarbij u verschillende keuzemogelijkheden gelaten wordt. Bijvoorbeeld afmetingen, vorm, afwerking en behandeling.

RVS lassen voor uw productie?

Dankzij jarenlange ervaring in verschillende branches zijn wij een uitblinker in het volgen van uw richtlijnen. Voor iedere klant zijn de wensen weer anders. Heeft u behoefte aan een flexibele partner voor de toelevering van RVS laswerk, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent uw RVS laswerk. Vul het reactieformulier in of bel met Kuyer Metaal op 033 246 10 00. U kunt ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan