Assemblage voor o.a. machinebouw

Kuyer Metaal is veel meer dan een metaalbewerkingsbedrijf. We zijn ook actief in de sub-assemblage of totale assemblage voor de machinebouw. Dit betekent dat we de bewerkte parts en inkoopdelen samen opbouwen tot een (sub)assemblage of machine. We doen dit op onze assembly-warehouse-afdeling (900 m²). Hier houden we ook de koop- en maakdelen voor u op voorraad.

U kunt zowel het werktuigkundige als het elektronische werk aan ons uitbesteden. Dit elektronische deel kunnen we zelfs in eigen beheer uitvoeren. Een projectleider van Kuyer Metaal neemt de regie op zich. Zo nodig vindt een projectmeeting plaats. We nemen de productie deels over of voeren een het werk als totaalpakket uit. U hoeft zich dan nog slechts te richten op ontwerp en plaatsing.

Op zoek naar een specialist in assembleren?

Wilt u een product laten assembleren? En stelt u hieraan hoge eisen? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten. En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op. We werken zorgvuldig én snel.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van assembleren? Wekelijks voeren we opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, ook complexe opdrachten. Bekijk voorbeelden van projecten. We werken zorgvuldig én snel.