Verspanen

Draaien, frezen, slijpen. We voeren diverse bewerkingen uit aan producten uit staal, roestvaststaal en aluminium. Deze producten kunnen we als eindproduct aanleveren. Lasconstructies kunnen we nabewerken of voorzien van passingen. Ook bewerken we materiaal dat u heeft aangeleverd. Dat doen we al vanaf enkelstuks, in afmetingen van 10 tot 4000mm. We kunnen uw aanvragen digitaal inlezen, archiveren en bewerken in ons 3D-cadsysteem Tensor. We kunnen dus snel en secuur voor u aan de slag.

Kwaliteit van verspanen
De toleranties op ons draai- en freeswerk zijn hoog. Onze kwaliteitsafdeling controleert deze toleranties en legt ze vast. Dit doen we met meetapparatuur in een geklimatiseerde meetkamer. Op verzoek leveren we de specificaties, inclusief meetrapport. Alle machines worden jaarlijks gekalibreerd door officieel bevoegde instanties. Ook kunnen we de materialen overstempelen. Dit als bewijs van de echtheid van het werkstofnummer van het materiaal.

Op zoek naar een specialist in verspanen?

Wilt u een product laten verspanen? En stelt u hieraan hoge eisen? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten. En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van verspanen? Wekelijks voeren we opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, ook complexe opdrachten. Bekijk voorbeelden van projecten. We werken zorgvuldig én snel.