Lasersnijden (staal, RVS, aluminium)

De markt vraagt om korte reactietijden en snelle doorlooptijden. Met als doel: snelle levering. Ons hele proces van lasersnijden is daarop afgestemd. Zodat u op het gevraagde moment beschikt over uw plaatwerk, in de juiste kwaliteit. Concreet: voor het lasersnijden hanteren we levertijden van enkele dagen. U kunt bij ons terecht voor kleine en middelgrote tot grote series.

We snijden 24/6 plaatwerk uit staal, RVS en aluminium. Tot 3000mm lang en in diktes van 1 tot 20mm. U kunt ook uw eigen speciale plaat toeleveren. Eventueel snijden we met stikstof of zuurstof. Dit voorkomt oxidatie op de snijranden. De toleranties: plus of min 0.1 mm. We kunnen uw aanvragen inlezen, archiveren en bewerken in ons 3D-cadsysteem Solid Edge. En nesten in het automatische nestprogramma van onze Trumpf-machine. Daardoor kunnen we snel en secuur voor u aan de slag.

Kanten breken
Met een automatische afbraammachine verwijderen we standaard de scherpe kanten van 2D-platen. Dit voorkomt verwonding tijdens het verwerken van de beplating of het reinigen van het object.

Kwaliteit
Op verzoek leveren we uw plaatwerk met de gewenste materiaalcertificaten. Ook kunnen we de materialen overstempelen, zodat u een bewijs hebt van de echtheid van het werkstofnummer van het materiaal (zie ook: Kwaliteit).

Op zoek naar een specialist?

Bent u op zoek naar een specialist in lasersnijden? En moet het goed én snel? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten. En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van lasersnijden? Wekelijks voeren we opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers. Bekijk voorbeelden van projecten.

Onze capaciteit

 • Onbemande Trumf 4KW
  laserinstallatie
  3000x1500
  RVS en staal tot 20mm dik
 • Waterstraalsnijden 3000x1500
  Alle materialen tot 100mm dik
 • Autogeen snijden 6000x2000
  Staal tot 120mm dik
 • Plasmasnijden 3000x1500
  RVS tot 80mm dik