Kwaliteit

Bij ons kunt u vertrouwen op een hoge en constante kwaliteit van onze bewerkingen en processen. We geven u harde kwaliteitsgaranties. We werken volgens ISO9001 en EN1090 en zijn in het bezit van de lasnormen die worden geëist binnen Defensie (ISO3843 en DIN2303) en Rail (ISO3834 en EN15085). Ook voldoen we aan de eisen die zijn genoemd in de Amerikaanse lasnorm ASME.

Kwaliteit in onze processen
We brengen alle normen vanaf de calculatie in ons ERP-systeem in. Daardoor ontvangen alle afdelingen de informatie die nodig is voor een foutloze levering. Onze kwaliteitsmanager begeleidt deze processen. Regelmatig voert hij interne audits uit op project- en procedureniveau. Bovendien werken wij alleen met leveranciers die we zelf hebben geauditeerd en goedgekeurd.

Laag extern afkeurpercentage
Dankzij onze aanpak heeft Kuyer Metaal een extern afkeurpercentage van 1,4%. Als uw bedrijf een hoger percentage zou scoren, dan treedt een verhoogd controleregime in werking, totdat de oorzaken van de afkeur zijn opgelost.

Training van medewerkers
Onze medewerkers volgen regelmatig een training om hun vaardigheden op peil te houden of te verhogen. Iedere medewerker in de lasserij is gecertificeerd. We zijn een erkend leerbedrijf, dat onze medewerkers vanaf de start een goed besef wil meegeven van de klant- en marktwensen.

Neem contact op over ons kwaliteitssysteem
Wilt u meer weten over ons kwaliteitssysteem en over de mogelijkheden van een samenwerking? Graag nodigen we u uit om gezamenlijk met Purchase en Quality een audit bij Kuyer Metaal af te nemen. Neem hiervoor contact met ons op.

Op zoek naar een specialist in metaal?

Bent u op zoek naar een specialist in metaal? En moet het goed én snel? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten. En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op.