Totaalpakket (co-makership)

Heeft u een idee voor een nieuwe machine een nieuw product of een halffabrikaat? En wilt u van idee naar product? Wij maken uw idee graag productierijp op basis van co-makership. Engineering, metaalbewerking, (sub)assemblage en voorraadbeheer. Of onderdelen daarvan. U hoeft zich nog slechts te richten op ontwerp en plaatsing.

Onze engineers werken uw idee uit, met behulp van geavanceerde 3D- en ERP-software. Desgewenst verzorgen we ook de metaalbewerkingen die nodig zijn en het voorraadbeheer van de parts. Eventueel verzorgen we de (sub)assemblage, zowel het werktuigbouwkundige als het elektronische deel. Dit doen we in zowel enkelstuks als kleine seriegroottes. Voor oppervlaktebehandeling werken we samen met gespecialiseerde partners. Denk hierbij aan: harden, natspuiten, stralen, trommelen, glasparelen, verzinken, gloeien, anodiseren, poedercoaten, polijsten, zwarten, fosfateren, verchromen, vernikkelen, karaforese-lakken.

Dit hele proces vindt plaats onder de regie van onze projectleider en onder onze verantwoordelijkheid. We voeren dit proces uit op onze assembly-/warehouse-afdeling (1500 m²).

Op zoek naar een specialist?

Heeft u een idee voor een nieuwe machine een nieuw product of een halffabrikaat? En wilt u van idee naar product? Wij maken uw idee graag productierijp op basis van co-makership. Engineering, metaalbewerking, (sub)assemblage en voorraadbeheer. Of onderdelen daarvan. U hoeft zich nog slechts te richten op ontwerp en plaatsing. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op.

Recente totaalpakket projecten van Kuyer