Ons metaalbewerkingsbedrijf

Kuyer Metaal (anno 1971) is een middelgroot metaalbewerkingsbedrijf met 80 fte’s en een vloeroppervlak van circa 8.000 m². We leveren op klantspecificatie parts en machines in afmetingen van 10 tot 60000 mm. En in seriegroottes vanaf 1 en kleine seriegroottes tot enkele honderden of duizenden stuks. We zijn sterk in maatwerk en complexe bewerkingen. Kuyer Metaal is actief in Nederland (70%), Duitsland (20%) en België (10%). Dankzij continue innovatie zijn we een gewilde partner voor veeleisende bedrijven die ook zelf voorop lopen.

 

Continuïteit voorop

Kuyer Metaal is onderdeel van AVB Groep. Dit familiebedrijf nam Kuyer Metaal over vanuit de affiniteit met de metaalindustrie. De BV hecht aan een langetermijnvisie voor elk van haar bedrijven, dus ook voor Kuyer Metaal.Met Kuyer Metaal willenwe behoren bij de koplopers in de markt. En hechten aanlangdurende relaties met onze
opdrachtgevers. Voor velen werken we al vele jaren. Continuïteit en betrouwbaarheid zijn daarom cruciaal, mede met het oog
op co-makerschap. Kuyer Metaal wordt geleid door de directie bestaande uitArnoud Aalten en Willem Ligtermoet.
 

Samenwerking & co-makerschap

Alles wordt complexer: organisaties, projecten en producten. Daarom werken we graag nauw samen met onze opdrachtgevers, op basis van co-makerschap. Samen bieden we elke uitdaging het hoofd. U kunt rekenen op onze hoogopgeleide technici. Ze hebben verstand van zaken en denken met u mee.

 

Eerlijkheid & transparantie

Eerlijk zakendoen is de basis van een langdurende relatie op basis van wederzijds vertrouwen. Daarom zijn we transparant in onze samenwerking. Ook als het gaat om kosten. Daarbij hoort ook: afspraak is afspraak. En doen wat je belooft. Qua planning en kwaliteit.

 

Ondernemerschap & kansencreatie

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers verantwoordelijkheid nemen en ondernemerschap tonen. Het doel: samen kansen zien én pakken. Samen ook met de klant. Daarmee houden we onze organisatie fit en lerend. En ontwikkelen we samen met onze klanten.

Als directie staan wij voor u klaar

  • alt1 80+ mensen
  • alt2 8.000 m²
  • alt4 8+ certificaten

Wie wij zijn

Kuyer Metaal (anno 1971) is een middelgroot metaalbewerkingsbedrijf met 80 fte’s en een vloeroppervlak van circa 8.000 m². We leveren op klantspecificatie parts en machines in afmetingen van 10 tot 6000 mm. En in seriegroottes vanaf 1 tot 50 of 100 stuks. We zijn actief in Nederland (70%), Duitsland (20%) en België (10%). Dankzij continue innovatie zijn we een gewilde partner voor veeleisende bedrijven die ook zelf voorop lopen. We  hechten aan Samenwerking & Co-makerschap, Eerlijkheid & Transparantie en Ondernemerschap & Kansencreatie. Dát zijn onze kernwaarden.