Ons metaalbewerkingsbedrijf

Kuyer Metaal (anno 1971) is een middelgroot metaalbewerkingsbedrijf met 80 fulltime medewerkers in dienst en een vloeroppervlak van circa 8.000 m². We leveren parts en machines in afmetingen van 10 tot 60000 mm, op aanvraag van de klant. We leveren in seriegroottes vanaf 1 en kleine seriegroottes tot enkele honderden of duizenden stuks. We zijn sterk in maatwerk en complexe bewerkingen. Kuyer Metaal is actief in Nederland, Duitsland en België. Dankzij continue innovatie zijn we een gewilde partner voor veeleisende bedrijven die ook zelf voorop lopen.

Continuïteit voorop

Kuyer Metaal is onderdeel van AVB Groep. Dit familiebedrijf nam Kuyer Metaal over vanuit de affiniteit met de metaalindustrie. De BV hecht aan een langetermijnvisie voor elk van haar bedrijven, dus ook voor Kuyer Metaal.Met Kuyer Metaal willenwe behoren bij de koplopers in de markt. We hechten waarde aan een langdurige relatie met onze opdrachtgevers: voor velen werken we al vele jaren. Continuïteit en betrouwbaarheid zijn daarom cruciaal, mede met het oog op cocreatie. Kuyer Metaal wordt geleid door de directie bestaande uit Arnoud Aalten en Willem Ligtermoet.
 

Samenwerking & co-makerschap

Alles wordt complexer: organisaties, projecten en producten. Daarom werken we graag nauw samen met onze opdrachtgevers, op basis van co-makerschap. Samen bieden we elke uitdaging het hoofd. U kunt rekenen op onze hoogopgeleide technici. Ze hebben verstand van zaken en denken met u mee.

 

Eerlijkheid & transparantie

Eerlijk zaken doen is de basis van een langdurende relatie op basis van wederzijds vertrouwen. Daarom zijn we transparant in onze samenwerking. Ook als het gaat om kosten. Daarbij hoort: afspraak is afspraak. En doen wat je belooft, zowel qua planning als in kwaliteit.

 

Ondernemerschap & kansencreatie

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers verantwoordelijkheid nemen en ondernemerschap tonen. Het doel: samen kansen zien én pakken. Samen ook met de klant. Daarmee houden we onze organisatie fit en lerend en kunnen we blijven ontwikkelen samen met onze klanten.

Als directie staan wij voor u klaar

  • alt1 80+ mensen
  • alt2 8.000 m²
  • alt4 8+ certificaten

Wie wij zijn

Kuyer Metaal (anno 1971) is een middelgroot metaalbewerkingsbedrijf met 80 fulltime medewerkers in dienst en een vloeroppervlak van circa 8.000 m². We leveren metalen delen en machines in afmetingen van 10 tot 6000 mm, op aanvraag van de klant. Dat kunnen enkele delen of machines zijn, maar ook kleine, middelgrote en grote series. Ruim 70% van onze klanten bevindt zich in Nederland, maar we exporteren ook naar Duitsland en België. Dankzij continue innovatie zijn we een gewilde partner voor veeleisende bedrijven die ook zelf voorop lopen. We  hechten waarde aan samenwerking en co-creatie, eerlijkheid en transparantie, ondernemerschap en het creëren van kansen. Dát zijn onze kernwaarden.