Aluminium-lassen

Aluminium-lassen vraagt om specifieke kennis en ervaring. Kuyer Metaal is allround specialist in laswerk. Bedrijven schakelen of vooral in voor enkelstuks en kleine seriegroottes. Daarbij zijn we sterk in gecertificeerd laswerk voor onder meer Defensie en Rail.

We voeren uw opdracht uit conform klantspecificatie, in de juiste afmetingen, vorm, afwerking en met de gewenste behandeling. We inventariseren uw wensen en adviseren u over de beste lasmethode: TIG-lassen of MIG-lassen. Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies waar we op moeten letten. Resultaat: hoogwaardig aluminium-laswerk dat voldoet aan uw eisen.

Kwaliteit
We werken volgens IO9001 en ISO3834-2 én hanteren de lasnormen die worden geëist binnen Defensie (ISO3834) en Rail (ISO3834 en EN15085). Ook zijn we in het bezit van EN1090 voor lasconstructies. We werken volgens een strikt kwaliteitsbeleid.

Op zoek naar een specialist in aluminium-lassen?

Wilt u een product laten aluminium-lassen? En stelt u hieraan hoge eisen? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten. En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op. We werken zorgvuldig én snel.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van aluminium-lassen? Wekelijks voeren we opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, ook complexe opdrachten. Bekijk voorbeelden van projecten.

Onze capaciteit

  • Wij hebben 25 gecertificeerde lassers in huis