Puntlassen

Wilt u materiaal heel nauwkeurig laten lassen? Dan kunt u bij ons terecht voor puntlassen. We doen dit met behulp van geavanceerde lasrobots, in onze eigen fabriek in Nijkerk.

Diverse materialen puntlassen
Met puntlassen lassen we dunne platen aan elkaar zonder toevoeging van materiaal. Wij puntlassen diverse materialen, zoals aluminium of RVS. Het grote voordeel van puntlassen is, dat dit kan onder hoge verwerkingssnelheid. Dat bespaart productiekosten en zorgt voor snelle levering.

Kwaliteit
We werken volgens IO9001 en ISO3834-2 én hanteren de lasnormen die worden geëist binnen Defensie (ISO3834) en Rail (ISO3834 en EN15085). Ook zijn we in het bezit van EN1090 voor lasconstructies. We werken volgens een strikt kwaliteitsbeleid.

Op zoek naar een specialist in puntlassen?

Wilt u een product laten puntlassen en stelt u hieraan hoge eisen? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten. En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op. We werken zorgvuldig én snel.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van puntlassen? Wekelijks voeren we opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, ook complexe opdrachten.  Bekijk voorbeelden van projecten. We werken zorgvuldig én snel.

Onze capaciteit

  • Wij hebben 25 gecertificeerde lassers in huis