RVS-lassen

Heeft u een RVS-product te lassen? Kuyer Metaal is specialist in RVS-lassen voor onder meer machinebouw, constructiewerk en plaatwerk. We zijn sterk in enkelstuks en kleine oplages en  gecertificeerd voor werken binnen Defensie en Rail.

We voeren uw opdracht uit conform klantspecificatie, afmetingen, vorm, afwerking en behandeling. We inventariseren uw wensen en adviseren u over de beste lasmethode. Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies waar we op moeten letten. Gaat het om producten met een lange lastijd? Of om producten met een complexe vorm? Dan zetten we onze lasrobot in. Dat is al prijstechnisch interessant bij kleine seriegroottes. Bekijk de film van onze lasrobot.

Kwaliteit
We werken volgens IO9001 en ISO3834-2 én hanteren de lasnormen die worden geëist binnen Defensie (ISO3834) en Rail (ISO3834 en EN15085). Ook zijn we in het bezit van EN1090 voor lasconstructies. We werken volgens een strikt kwaliteitsbeleid.

Op zoek naar een specialist in RVS-lassen?

Wilt u een product laten RVS-lassen? En stelt u hieraan hoge eisen? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten. En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op. We werken zorgvuldig én snel.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van RVS-lassen? Wekelijks voeren we opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, ook complexe opdrachten. We werken zorgvuldig èn snel.

Onze capaciteit

  • Lasrobot met 3 lascellen 3000x1000x1000 per cel