Staallassen

Zoekt u een specialist in staallassen? We zijn specialist in enkelstuks en kleine seriegroottes. En sterk in gecertificeerd laswerk. Onze producten vinden hun weg naar de sectoren: bouw, defensie, rail & infra, automotive, offshore, food en speciale machinebouw.

We lassen staal voor eigen productie en voor productie van derden. Ook de toelevering van materiaal of halffabrikaat is mogelijk. Elke order voeren we uit op klantspecificatie. U kiest niet alleen de vorm en de afmetingen, maar ook de eventuele bewerkingen. En, als de regelgeving in uw branche dit vereist, de werkmethodes. Grote producties kunnen we onderbrengen in lagelonenlanden.

Kwaliteit
We werken volgens IO9001 en ISO3834-2 én hanteren de lasnormen die worden geëist binnen Defensie (ISO3834) en Rail (ISO3834 en EN15085). Ook zijn we in het bezit van EN1090 voor lasconstructies. We werken volgens een strikt kwaliteitsbeleid.

Op zoek naar een specialist in staallassen?

Wilt u een product laten staallassen? En stelt u hieraan hoge eisen? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten. En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van staallassen? Wekelijks voeren we opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, ook complexe opdrachten. Bekijk voorbeelden van projecten. We werken zorgvuldig én snel.

Onze capaciteit

  • Wij hebben 25 gecertificeerde lassers in huis