Wij produceren 2D en 3D plaatwerkproducten uit Staal, Roestvast Staal en Aluminium. Onze snijmachines, kantbanken en walsen zijn geschikt voor het vervaardigen van producten tot 3000 mm, in diktes van 1 tot 20 mm.

Aanvullende mogelijkheden voor deze producten zijn (punt)lassen, slijpen, persmoeren, forceringen, en alle denkbare oppervlaktebehandelingen. Standaard worden de scherpe kanten van de platen in 2D vorm door een automatische afbraammachine verwijderd.

De toleranties op ons plaatwerk zijn omschreven in de internationale norm DIN ISO 2768. Met behulp van mallen wij ook in staat om nog hogere nauwkeurigheden te bereiken. Deze toleranties worden gecontroleerd, en vastgelegd door onze kwaliteitsafdeling

Onze producten vinden hun bestemming in o.a. de hierna te noemen markten: Automotive, Rail & infra, Defensie, Off Shore, Food, en de speciale machinebouw.

De levertijden variëren tussen 1 week voor laser/zetwerk tot 4 weken voor producten waar ook las- en spuitwerk word gevraagd. Onze series groottes zijn vanaf 1 tot 1000. (kleine en middelgrote series) Wij kunnen uw aanvragen inlezen, archiveren en bewerken in ons 3D Cad systeem Solid Edge.

Vraag een offerte aan

Bedankt