Aluminium lassen

Bent u op zoek naar een specialist in aluminium lassen? Kuyer Metaal heeft ruim 35 jaar ervaring in metaalbewerking, en is daarmee een allround specialist in laswerk!

Kuyer Metaal is gespecialiseerd in het bewerken, lassen en snijden van metalen. Dit doen wij voor eigen productie en productie van derden, maar ook voor toelevering van materialen. Het aluminium lassen is een belangrijk specialisme in ons programma. Verschillende branches hebben grote vraag naar een expert die alle verschillende bewerkingen kan uitvoeren.

Meer weten over ons brede programma? Neem dan een kijkje bij onze activiteiten. Voor vragen over onze mogelijkheden kunt u ook contact met ons opnemen!

Méér dan aluminium lassen…

Kuyer Metaal legt zich onder andere toe op machinebouw, constructiewerk, plaatwerk en verspaning. Het laswerk komt bij praktisch iedere bewerking om de hoek kijken. Dankzij de brede kennis en ervaring zijn wij in staat om de verschillende bewerkingmethodes van alle metalen te hanteren. Zo is het aluminium laswerk geen vreemde voor ons.

Wij produceren tot grote producties in onze fabriek in Nijkerk. Waar het, kostenefficiënt, nodig is om de productie onder te brengen in lagelonenlanden, kan Kuyer Metaal de outsourcing voor u regisseren.

Kwaliteit in laswerk

Kuyer Metaal staat bekend om een breed activiteitenprogramma en een hoge mate van flexibiliteit. Al onze producties worden op klantenspecificaties uitgevoerd, en onze experts staan steeds voor u klaar om u –waar nodig- te voorzien van gedegen advies.

Wij werken aan de hand van de certificeringen ISO 9001 en ISO 3834-2, welke ons helpen om ons interne kwaliteitsbeleid richting te geven.

Wilt u Kuyer Metaal inzetten voor uw aluminium laswerk? Vul het reactieformulier in voor persoonlijk contact of bel direct op 033 246 10 00. Indien gewenst kunt u ook online een offerteaanvraag indienen.

Vraag een offerte aan