Machinebouw / Assemblage

Om uw bedrijf verder te ondersteunen bij het sourcing proces, hebben wij naast de productietechnieken omschreven elders in de site ook de mogelijkheid om (toegeleverde) parts en (inkoop)delen samen te bouwen tot een (sub)assemblage of machine. Wij kunnen u dus het gehele traject vanaf engineering tot en met machinebouw aanbieden onder onze regie en verantwoordelijkheid.

Dit proces hebben wij ondergebracht in onze Assembly/ Warehouse afdeling (1500m2), waar ook koop,- en maakdelen op voorraad gehouden kunnen worden. Wij zijn derhalve in staat om een groot deel van uw productie over te nemen, zodat u zich enkel op ontwerp en plaatsing hoeft te richten.

Bij referenties kunt u lezen over de door ons gerealiseerde projecten. Na een fase waarin kennisuitwisseling plaats vind tussen onze klant en onze productie, worden na een nul serie voorraden overgenomen en de werkzaamheden gestart.

Het is mogelijk zowel het werktuigkundige- als het elektronische deel te laten verzorgen. Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om het elektronische deel in eigen beheer in ons bedrijf te laten uitvoeren.

Per project krijgt u van ons een projectleider toegewezen die de gehele regie tijdens de looptijd zal vervullen. Indien noodzakelijk worden projectmeetings belegd.

Vraag een offerte aan

Bedankt