𝐃𝐞 𝐡𝐨𝐨𝐠𝐬𝐭𝐞 𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐨𝐦 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐭𝐞 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐥𝐞𝐠𝐚’𝐬. 𝐃𝐢𝐭 𝐤𝐞𝐞𝐫 𝐬𝐭𝐫𝐢𝐣𝐤𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐧𝐞𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐤𝐰𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐬𝐚𝐟𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐲𝐞𝐫 𝐌𝐞𝐭𝐚𝐚𝐥. 𝐂𝐨𝐞𝐧𝐫𝐚𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐓𝐫𝐢𝐞𝐫 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭 𝐝𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐧𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐥𝐬 𝐭𝐰𝐞𝐞 𝐣𝐚𝐚𝐫 𝐚𝐥𝐬 𝐐𝐮𝐚𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫. 𝐇𝐢𝐣 𝐛𝐫𝐞𝐧𝐠𝐭 𝐨𝐧𝐬 𝐠𝐫𝐚𝐚𝐠 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐨𝐠𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐨𝐧𝐭𝐰𝐢𝐤𝐤𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐛𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐚𝐟𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠.

𝐈𝐧 𝐠𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞𝐤 𝐦𝐞𝐭 𝐂𝐨𝐞𝐧𝐫𝐚𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐓𝐫𝐢𝐞𝐫
De 52-jarige Coenrad komt uit ’t Harde. Hij woont daar samen met zijn vriendin en zijn drie kinderen. Naast zijn werk is hij in zijn vrije uren graag actief bij de scouting: “Ik vind het heerlijk om lekker buiten bezig. Daarnaast geeft het mij voldoening om met de jongeren van de scouting activiteiten te ondernemen. Dat zorgt altijd voor een leuke wisselwerking.”

𝐊𝐰𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐠𝐞𝐫 𝐩𝐥𝐚𝐧 𝐭𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧
Kuyer Metaal is de laatste jaren volop in ontwikkeling. Dit is ook zichtbaar op de kwaliteitsafdeling vertelt Coenrad: “Het is leuk om te werken in een organisatie die stappen wil zetten qua professionalisering en innovatie. Dit zorgt ervoor dat je mee mag helpen om jouw vakgebied naar een hoger plan te tillen. Dat vind ik interessant. Je bent niet alleen bezig met oplossingen bedenken, maar je kijkt ook veel meer naar de voorkant van een proces.”

“𝐙𝐞 𝐦𝐨𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐨𝐦 𝐨𝐧𝐬 𝐡𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧.”
Dat nieuwe klanten Kuyer Metaal goed weten te vinden maakt Coenrad trots: “Je wil uiteindelijk dat ze gewoon niet meer om ons heen kunnen.” Om hiervoor te zorgen wordt er op de achtergrond ook hard gewerkt aan het behalen van het keurmerk voor International Welding Engineer (IWE)/Laspraktijkingenieur (LPI):

“Deze opleiding volg ik samen met Arnoud Aalten bij Hogeschool Utrecht. Ook dit is weer een belangrijke stap om er voor te zorgen dat we telkens weer voldoen aan de norm en onze klanten in het binnen- en buitenland nog beter gaan bedienen.

𝐕𝐚𝐜𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐐𝐮𝐚𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐋𝐞𝐚𝐝 𝐛𝐢𝐣 𝐊𝐮𝐲𝐞𝐫 𝐌𝐞𝐭𝐚𝐚𝐥
Voor de kwaliteitsafdeling is Kuyer Metaal nog op zoek naar een nieuwe collega: “Momenteel staat er een vacature open voor de rol van Quality Lead. Als je een praktische techneut bent met passie voor kwaliteit en verbetering, dan kom je hier goed tot je recht. We willen samen de schouders eronder zetten en stappen blijven maken, dus als dat goed bij je past dan raad ik je zeker aan om in gesprek te gaan of direct te solliciteren.”