(CNC-)draaien

Op onze machines kunnen we producten tot rond 600mm vervaardigen, met een lengte tot maximaal 1500mm. In uiteenlopende vormen en materialen: aluminium, staal of RVS. We zijn sterk in zowel enkelstuks als kleine, middelgrote en grote series. Gaat het om een complexe bewerking? Daag ons gerust uit!

Bij (CNC-)draaien plaatsen we een product in een klem, waarna dit met hoge snelheid ronddraait. Een beitel draait spanen van het product af, waardoor het de juiste vorm krijgt. Het komt hierbij aan op de juiste beitels, de juiste stand van de beitels en de juiste snelheid.

Kwaliteit van (CNC-)draaien
De toleranties op ons (CNC-)draaiwerk zijn hoog. Onze kwaliteitsafdeling controleert deze toleranties en legt ze vast. Op verzoek leveren we de specificaties, inclusief meetrapport.

Op zoek naar een specialist in CNC-draaien?

Wilt u een product laten CNC-draaien? En stelt u hieraan hoge eisen? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten. En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevesn in en we nemen contact op. We werken zorgvuldig én snel.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van CNC-draaien? Wekelijks voeren we opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, ook complexe opdrachten. Bekijk voorbeelden van projecten. We werken zorgvuldig én snel.

Onze capaciteit

  • Draaibanken convent (2 stuks) L = 1600 x Ø300 (Ø510) x Ø90
  • CNC-draaibank L = 500 x Ø250
  • Draai-freesmachine met 24
    aangedreven gereedschappen
    L = 1280 x Ø305
  • Draaibank teach-in L = 900 x Ø250 (Ø300) x Ø80