(CNC-)frezen

(CNC-)frezen op onze (bed)freesbanken. We verspanen producten tot zo’n 4.000mm lang, 2.000mm breed en 1.500mm hoog. We voeren bewerkingen uit aan producten van staal, RVS en aluminium. We zijn sterk in zowel prototypes als kleine, middelgrote en grote series.

Met frezen kunnen we uiteenlopende bewerkingen uitvoeren. We brengen bijvoorbeeld gaten, kamers, eilanden, kottergaten of sleuven aan. Anders dan bij draaien beweegt het product niet in de freesmachine; alleen het gereedschap beweegt. Het komt aan op een juiste instelling van de freesbank en het juiste gereedschap.

Kwaliteit van (CNC-)frezen
De toleranties op ons freeswerk zijn hoog. Onze kwaliteitsafdeling controleert deze toleranties en legt ze vast. Op verzoek leveren we de specificaties, inclusief meetrapport.

Op zoek naar een specialist in frezen?

Wilt u een product laten frezen? En stelt u hieraan hoge eisen? We hebben veel kennis en ervaring, ook in complexe opdrachten En zowel enkelstuks als grote series. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact op. We werken zorgvuldig én snel.

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden van (CNC-)frezen? Wekelijks voeren we opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, ook complexe opdrachten. Bekijk voorbeelden van projecten. We werken zorgvuldig én snel.

Onze capaciteit

  • CNC-bedfreesbank 3500x1000x1100
  • CNC-bedfreesbank 3000x700x1100
  • Freesbank convention (3 stuks) 900x400x350